Amazon

Jag ska börja träna. Alla håller käft nu. Ingen åsikt tack, för då kommer jag tappa det på en gång, vad ni än skulle säga. Men jag vill bli typ en amazon kvinna. Inte riktigt, men en halvamazon. Med muskler och massa snyggt.

Vet inte om jag skyller det på Sofia eller på Mass Effect. Men jag ska börja träna. När jag flyttar till Göteborg ska jag köpa ett gymkort.

Comments
Postat av: Sofia

Jag hoppas det är okej att man säger: you go girl! Att du nämner mig känns lite fånigt då jag inte haft ett bra träningspass sen före tentan (och idag!). Men jag antar att det är mer det faktum att jag försöker hålla ett någorlunda regelbundet schema mer än just kvalitén på träningen? :p

Om du behöver någon som ringer dig och säger "nu går du till gymmet för helvete Amanda!" så anmäler jag mig som frivillig!

Svar: Det är väl mest för att du är den enda av oss som faktiskt tränat rätt så regelbundet ändå sen vi träffades först X3 Och för att du då och då postar bilder på muskulösa kvinnor som skriver "så här vill jag se ut!".Och du får gärna ta och göra det typ två gånger i veckan från det att jag flyttat till Göteborg XD
The PopcornMaster

2012-07-20 @ 23:56:26

Write your comment here:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0