Bröst

Jag köpte en väldigt fin klänning på H&M idag. Är lite kluven över mina känslor till att den är stl. 42 men inte sitter ett dugg dåligt på mig, men jag har svårt att tänka på det för mina bröst var helt enorma i den.
 
Hur gick det till egentligen? Vågar jag ha den i skolan på mig när jag får så stora bröst?
 
Hittar den dock inte på H&Ms hemsida, så jag kan inte visa den, men den hade i alla fall en urringning som går ner till precis under brösten, i en trekant med spetsen ner, täckt av transparent svart tyg. Jag köpte den mest för att ha en enkel bomullsklänning att ha under stickade koftor för att slippa ha byxor hela tiden, så det gör nog inte så mycket att brösten syns och är stora när de är under en annan tröja ändå.

Gollum wins an award.

Idag har jag gått totalt kanske en kilometer. Om jag ska överdriva. Och ändå känns det som att jag inte har gjort något annat än gått och jag vill bara ligga ner och vara helt stilla ett par timmar. Och sen kommer jag ihåg att jag måste handla mat för jag har ju inget sånt nu, och sen hämta ut kurslitteratur som jag beställt och läsa den.
 
Jag vill bara ligga i sängen och bli matad, okej?
 
Och kolla på Gollum som svär som aldrig förr. (Fast det klippet kan jag inte lägga upp här, för det går inte att bädda in på youtube, sådeså.)

Fuck you Kishimoto

Jag vet inte varför jag bryr mig om att läsa serier eller se på filmer eller någonting sådant längre, för det slutar ju bara med att mina favoriter dör. Alltid. Utan undantag. Hela min top 10 har nu avlidit i min första favoritmanga Naruto. Ni tror mig inte? Eller det gör ni säkert, men här kommer listan i alla fall:
 
1. Kakashi (Återupplivad)
2. Itachi (Också återupplivad, men nu död. Igen)
3. Neji
4. Pein/Yahiko
5. Minato
6. Gaara (Återupplivad)
7. Nagato (Återupplivad, men död igen)
8. Kimimaro
9. Hidan (Tekniskt sett odödlig, men han är i små bitar och ligger begravd under jord)
10. Konan
 
What did I tell you?
 
Alltså... Kishimoto. Jag förstår inte ens varför jag försöker. Kakashi kommer garanterat dö igen. Bara för att.
 
 

RSS 2.0