Göteborg

Nu har jag snart bott i Göteborg en vecka. Jag har letat reda på alla viktiga saker. Typ Sci-Fi Bokhandeln. Och en konsthandel (som råkar ligga alldeles precis bredvid SFBok, underbart!). Och närmsta mataffär (Willys närhandel)(det är typ som Ica Nära, finns det verkligen så små Willys?!). Och sen finns visst Göteborgs bästa glassställe här på min gata. Eller ja, inte på min gata, för min gata är typ tre byggnade, men på gatan bredvid! Saffrans glass är goooooott. Och sen har jag lyckats kolla upp att jag ska ha introduktion imorgon klockan 10.00 bredvid Skandinavium. Ingen aning om var resten av mina skoldagar ska vara.
 
Hittat en biograf har jag också gjort. Och köpt ett busskort. Spenderat de mesta av mina pengar faktiskt. Jag var ju tvungen att köpa ett par hörlurar. Fast killen i butiken fattade inte att jag inte ville ha In Ear-hörlurar så jag hittade ju aldrig ett par som inte var In Ear, så jag fick köpa såna i alla fall. I en butik med BARA hörlurar.
 
Resten av tiden har jag spenderat med Mass Effect, Iron Man 1&2, Batman 1&2 (och den där animerade filmen som rent tekniskt sett hör till serien, men som inte är en film riktigt) och Avatar.
 
Jag har inte riktigt lika mycket panik över att bo själv som jag hade för en vecka sen. Eller bara tre dagar sen. Men jag skulle ju väldigt gärna vilja bo i en egen lägenhet. Eller i alla fall någonstans där jag kunde ha mitt skrivbord, för här får jag ju bara plats med en säng nästan.
 
Nä. Nu ska jag laga mig lunch och sen gå och handla lite. Mjölken är ju snart slut. :P

Hayden and Cullen

Igår fick jag helt underbara nyheter då Greg Ellis lade upp en bild på sig själv där han skrev att han sysslar med en "Cullen VO session".
 
För de som inte riktigt håller koll på vem Greg Ellis är, eller vad en "Cullen VO session" skulle innebära, så kan jag glatt meddela att detta innebär att min favoritkaraktär i båda Dragon Age-spelen, Cullen, kommer att återvända i Dragon Age 3! OH HAPPY DAY! (Denna slutsats drar jag ifrån att BioWare just nu håller på med skapandet av Dragon Age 3 och att Greg Ellis spelar in repliker åt Cullen.)
 
För att fira detta så ritade jag lite fanart av Cullen och min egna karaktär som jag parat ihop honom med i min fanfic 'Mages and Templars'.
 
 

Dum ide

Den där stunden på dagen när yngsta systern tror att hon kan tjura och köra på så långsamt hon vill när man ber henne gå ut med hundarna utan att någon blir förbannad, när andra lillasystern tror att det hjälper att skräna åt henne att folk kommer hota henne så kommer hon inse att det är bäst att bättra sig, och pappa tror att hot om sälja hennes gecko kommer få henne att röra på sig snabbare fast alla vet att det egentligen är ett tomt hot.

Är det bara jag som inte tycker att det är någon ide att sätta sig på tvären när föräldrarna ber en göra något, att det inte är någon ide att försöka förklara hur idiotiskt det är att sätta sig på tvären (speciellt när den som förklarar egentligen är precis likadan) och att det inte är någon ide att hota om man inte tänker genomföra hotet i slutet?

Är det verkligen bara jag?

RSS 2.0