Hemtenta

Första tentan idag. Hemtenta då. Vad gör Amanda då? Jo, alltså... jag har ju varit utan internet i en vecka, så jag måste ju kolla Facebook. Och DeviantART. Och 9gag. Och sen läsa lite bloggar...
 
Fast jag har ju faktiskt skrivit en halv sida. Av tre.
 
Tur att jag har fyra timmar till att skriva på.

Problem

Igår kom det första riktiga problemet för mig här i Göteborg, men som samtidigt inte hade något med själva staden att göra.
 
Mitt telefonabonnemang slogs av. Jag får hoppas på att det inte är permanent, men man vet ju aldrig. Jag gick till Telia som sa att det skulle nog ordna sig när min aningen sena räkning hade betalats in. Och med aningen sen menar jag ju såklart att jag betalade in den aningen sent.
 
Men jag hoppas på att det ordnar sig. Gärna imorgon, så jag kan använda mobilsurfen till datorn igen.
 
För övrigt slutar det ju aldrig regna här.

Studiestöd!h

Idag har mitt studiestöd ÄNTLIGEN kommit in på min bank! Idag ska shoppas! Ja, alltså... mat och lite böcker, men jag tänkte faktiskt också köpa lite höstkläder, för de är ju mina favoritkläder. Nu jävlar i mig ska jag köpa en sån där stickad tröja som jag velat ha i flera år, stor och med tjockt garn. Och sen en mössa, kanske ett par vantar om jag hittar några. Och jag tror faktiskt att jag ska försöka hitta ett par nya jeans. Sådeså.
 
Men innan dess så har jag tre timmar med föreläsningar. Och jag måste också hinna läsa klart kapitel fem i min tjocka bibel. Ja, alltså egentligen heter den ju Lärande, Skola, Bildning men alla kallar den bibel, för den är lika stor som en. Och kapitel fem är väl en sisådär 70 sidor med text man hatar. Bara tråktext. Som ska läsas inför föreläsningen. Och sen de dära artiklarna som de lagt upp på GUL.
 
*sigh*
 
Jag tror min två års paus från skolan var bra. Skulle nog inte orka alls att göra deet jag skulle göra annars.

Skolan har börjat! D:h

Okej. Jag erkänner. Göteborg är bättre än jag trodde det skulle vara. Dels för att alla mina klasskompisar är awesome, dels för att sf-bokhandeln har en konsthandel som granne.
 
Och jag erkänner att jag nog hade ångrat om jag inte hade varit med på nollningen. Även om jag har varit hemma innan tolv på både torsdag och igår.
 
Upplägget för min utbildning känns rätt najs också. En (eller två) kurser, sen praktik, sen en kurs till och sen jul. Sen består hela vårterminen av att läsa bild. Kanske latin också, men jag har för mig att det bara var bild.
 
Och jag har tillslut connectat lite med tjejerna som läser till lärare också. Innan igår var det två tjejer som jag snackat med. Resten var killar. Kändes, eh... som vanligt. X3 Och min Mass Effect-pimpade jacka gjorde stor succé bland många (av killarna) på grillchillet igår.
 
That is all folks. Nu ska jag facebook-stalka mina klasskompisar.

RSS 2.0