Måndag 101.

Eftersom den jäkla busschaffisen inte ville stanna i 30 sekunder trots att jag bara var 10-20 meter från hållplatsen, utan istället ryckte på axlarna och körde iväg (vad är det för jävla sätt egentligen? Det spöregnade ju också!), så bestämde jag mig för att föreläsningen var sjukt överflödig och att jag skulle stanna hemma och läsa kurslitteraturen istället.
 
Som råkade ligga på 40 sidor. Tog mig tio minuter att bara ladda ner allt material från Skolverket. Wait, scratch that. Läste visst fel litteratur lista. För de lata jäklarna på universitetet har inte orkat skriva en kursguide till högstadielärarna och en till gymnasielärarna, trots att vi har helt olika kurslitteratur. :I Nu låg bara Gymnasieskolan 2011 på 40 sidor. >.>
 
Vem FAN kom på att jag som framtida bild/latin lärare måste läsa in mig på "läroplan, examensmål och gymnasiegemensamma ämnen för gymnasieskola 2011"? Och för dem som inte vet är de gymnasiegemensamma ämnena Engelska, Historia, Idrott och hälsa, Matematik, Naturkunskap, Religionskunskap, Samhällskunskap samt Svenska/svenska som andraspråk.
 
Wo-fucking-ho.
 
Måndag 101.

PANIK.

Jag håller på få panik. Jag klarar av alla examinerande uppgifter, utom alla kursers sluttentor. Och nu missade jag tydligen omtentan till den ena kursen, och jag vet inte om det blir fler. PANIK! Och den andra kursen måste jag också göra omtenta på, i december. På min födelsedag också. Jätteskoj.
 
Sen är nästa kurs bara två veckor. Det känns helt sjukt. Ska vi hinna lära oss något på två veckor som faktiskt är vettigt och sen veta hur vi ska skriva en bra tenta på det?
 
Värst av allt är ju att jag tror jag fattat något, men sen så klarar jag ändå inte tentorna. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG!?
 
Jag får panik och börjar tänka att jag får ta och köra på plan B helt enkelt. Sen kommer jag på att jag inte har någon plan B. Hur gör jag då? Alltså... Ska jag vandra runt till en massa tatueringsstudios och fråga om de tar an lärlingar? Och får man betalt för att vara lärling eller måste jag ha en jobb till? Ska jag satsa på att skriva en bunt böcker i sommar och hoppas på att något förlag tycker jag är asbra och vill ge mig en massa pengar så jag kan skriva fler böcker?
 
Jag får panik!

RSS 2.0